Bucuria toamnei si a noastra !!
Ce poate fi mai gustos decat Sufleul de conopida ?? Este usor de preparat, este sanatos, poate fi servit si la pranz si la cina.
Este un preparat ce place mult copiilor.
Sufleul de conopidă este unul dintre cele mai gustoase preparate pe care le poți face oricând, într-un timp scurt. În combinație cu brânză, cașcaval și smântână, sufleul capătă un aspect auriu, iar gustul este absolut delicios. Mai jos îți spunem rețeta pas cu pas pentru sufleu de conopidă!
Conopida se desface in buchetele mici si se spala. Se pune la fiert intr-un vas cu un praf de sare.
Dupa fierbere, se lasa la racit. Conopida fiarta se aseaza ordonat intr-o tava pe care in prealabil ai dat-o cu unt.
Intr-un vas se bat cele 3 oua si dupa se amesteca cu smantana.
Se rade branza, se taie sunca presata de pui (sau orice se prefera in locul acesteia) in feliute mici / cubulete. Acestea se presara ordonat deasupra conopidei din tava, dupa care smantana se toarna pe deasupra. Apoi se mai pune putina branza rasa pentru a se rumeni frumos la final.
Cand cuptorul este incins, introduci sufleul la foc potrivit, unde il lasi aproximativ 30 de minute.
Presară verdeață proaspătă deasupra si sufleul este gata!
Este excelent !!
DELICIOS !!