Este un preparat mexican delicos, gustos si foarte usor de preparat.Cu acest meniu impresionati cu siguranta musafirii.
Ingrediente
- 1 conserva porumb (de 340 gr)
- 1/2 ardei iute rosu (sau 1/4 lingurita fulgi de chili)
- 1/2 lingurita boia dulce
- 2 fire patrunjel
- 1 lingura ulei
- sare
- Portii: 2-3
Mod de preparare
- Se incinge uleiul intr-o tigaie antiaderenta mai larga si se adauga ardeiut tocat marunt. Se soteaza 15 secunde.
- Se adauga porumbul scurs din conserva. Se soteaza totul la foc mediu, adaugand sare pe parcurs, timp de 3-4 minute. Gustati si daca ardeiul iute nu a fost foarte iute si doriti garnitura mai picanta, suplimentati cu fulgi de chili. Se amesteca din cand in cand.
- Se ia tigaia de pe foc si se adauga boiaua. Se amesteca bine. Se adauga la final patrunjelul tocat.