Curăţăţi dovleacul şi puneţi-l să fiarbă în apă cu puţină sare şi ulei de măsline.
Broccoli şi fasolea se opăresc separat, în altă oală, în apă clocotită cu sare.
Curăţăţi morcovii, ceapa, ţelina, ardeii şi dovlecelul şi adăugaţi pe rând în oală.
Fasolea fideluţă şi broccoli, fierte în prealabil, tăiaţi-le mărunt şi puneţi-leîn oală.
Curăţăţi, spalăţi şi taiaţi mărunt ciupercile. Căliţi în ulei şi apoi zdrobiţi-le cu blenderul.
Adăugaţi crema de ciuperci în oală şi fierbeţi la foc potrivit.
Spre sfârşit, turnaţi sucul de roșii, adaăugaţi sare şi piper ornaţi cu ţelină şi pătrunjel verde, tocate mărunt.
Se mai poate servi cu pâine coaptă pe vatră sau cu crutoane aromate cu usturoi.