Borș de pește
Borș de pește

Ingrediente

  •  un kilogram pește
  •  500g borș
  •  100 g orez
  •  75 G morcovi
  •  50 grame păstârnac
  •  50 grame ţelină
  •  50 g ceapă
  •  leuștean
  •  pătrunjel
  •  sare
  • piper boabe

Mod de preparare

Se curăță, se spală și se taie legumele fideluță, iar ceapa rondele.

Se pun la fiert împreună cu sarea și piperul boabe într-un litru de apă.

Borșul se fierbe separat cu o ceapă tocată mărunt și se spumezeşte.

Legumele odată ce devin moi li se adaugă borșul și peștele (capetele și coada peștelui)

Se lasă să fiarbă molcom, după care se adaugă leușteanul și pătrunjelul.

se mai poate acri cu zeamă de corcodușe, oțet sau zeamă de lămâie.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Dorada cu usturoi

Dorada cu usturoi

Creata de Jeni81 · 389 afisari
Dorada în stil italian

Dorada în stil italian

Creata de Marian · 499 afisari
Perişoare din peşte

Perişoare din peşte

Creata de Elena · 502 afisari
File de șalău cu sos de usturoi

File de șalău cu sos de usturoi

Creata de Senin · 497 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Ciorbă cu perișoare de pește

Ciorbă cu perișoare de pește

Creata de Dulceata22 · 4.3k afisari
Chiftele de linte

Chiftele de linte

Creata de Marioara Silvia · 2.7k afisari
Linte cu orez

Linte cu orez

Creata de Marioara Silvia · 2.6k afisari
DAL CU LEGUME

DAL CU LEGUME

Creata de Marioara Silvia · 2.6k afisari