Intrebari Frecvente

Ce este Cuby.ro?

Toata arta culinara intr-un singur loc.

Cuby [cu:bi], proiect care a luat nastere dintr-o pasiune pentru gătit, este un site socio-culinar care aduce impreuna pe cei care sunt interesati de domeniul gastronomic si sanatate, pasionaţi de arta culinară sau cei care vor sa incerce noutati culinare. E un loc unde poti gasii retete culinare si informatii despre ingrediente, nutritie, diete, sanatate si multe altele.

Cu ce e diferit Cuby.ro fata de alte site-uri culinare?

Cuby.ro nu are proces de aprobare a retetelor/articolelor postate de utilizatori, nu modifica continutul acestora si nu limiteaza postarile. Atata timp cat utilizatorul are intentii bune poate posta orice legat de gastronomie.

Cuby.ro elimina multe campuri care adauga un grad de complexitate mai mare si care de cele mai multe ori sunt inutile si doar consuma timpul utilizatorilor cand acestia posteaza o reteta.

Cuby.ro permite linkuri spre bloguri/site-uri in continutul unei retete/articol atata timp cat domeniul acestora este culinar (blog culinar personal, restaurante, catering, etc) astfel oricine din comunitate daca este interesat poate avea access rapid si usor si la informatii externe.

Cuby.ro nu iti umple ecranul de reclame, popup-uri si video-uri enervante.

Ce pot face pe Cuby.ro?

1. Descoperi retete culinare, meniuri culinare si articole.

2. Postezi retete culinare sau iti compui reteta cu reteta meniurile culinare preferate.

3. Salvezi retetele preferate, apreciezi retelele altora, dai sfaturi sau descoperi ideei noi

4. Iti faci noi prieteni cu aceleasi interese ca ale tale sau iti poti conecta conturile social media si iti aduci prietenii pe Cuby.ro. Cand gatesti cu prieteni e mai distractiv.

5. Urmaresti utilizatori si stai la curent cu postarile lor.

Super, deci cum imi fac un cont?

Te poti inregistra pe Cuby.ro folosind social media (Facebook, Google, Twitter) sau folosind adresa de email apasand butonul din meniul de sus "Inregistrare".

Cum gasesc prieteni aici?

Invita prieteni de pe retetele de socializare sa devina parte din comunitate.

Cum apreciez o postare?

Dupa ce te-ai conectat, poti aprecia o postare dand click pe Inimioara pe care o gasesti sub postare.

Ce e o postare recomandata?

Cuby.ro determina ca postarea are continut de inalta calitate pe care o recomanda utilizatorilor, astfel vei vedea in dreptul unei postari.

Reteta culinara?

O rețetă culinară constă dintr-o listă de ingrediente și o serie de instrucțiuni sau sfaturi pentru a prepara un anumit fel de mâncare.

Mai multe informatii despre retetele culinare pe Cuby.ro si cum le postezi aici